Staj Konsorsiyumu Hakkında Önemli Toplantı
TAYFUN FINDIK Hocadan gelen bilgilendirme maili aşağıdadır


MERHABA ARKADAŞLAR
 
Umarım herşey yolundadır,
Formdan aldığımız veriler göre %90 yerleştirmeler yapılmış, %50 den fazla arkadaşımız gidiş işlemleri için hazırlıklarını (pasaport, vize, bilet vs) tamamlamış, Kalan arkadaşlarımız tamamlamak üzere görünüyor. Bu sevindirici bir durum.
 
Arkadaşlar her yıl olduğu gibi bu yılda bütün üniversitelerdeki arkadaşlarımız bir araya getirmek istiyoruz. Bunun için il dışından katılacak ve Ankara da olup hafta için programı dersi sınavı olan arkadaşlarımız durumu dikkate alınarak 15 Mayıs 2016 pazar günü saat 13:00 da Gazi Üniversitesi Merkez Kampüste (Muhtemelen konser salonu değişiklik olur ise birdireceğiz) toplantı yapacağız.
 
Bu toplantıda son durum değerlendirmesi, gidiş için son hazırlıklar yurt dışında bulunacağınız dönemde nelerle karşılaşacaksınız nelere dikkat edilmesi gerekir Bunları bütün ayrıntıları ile konuşacağız. Ayrıca aynı ülkeye gidecek arkadaşlarımız birbirleri ile iletişim kurmaları sağlanacaktır. (Toplantıyı daha sonraki bir tarihe ereteleme gibi bir durmumuz sözkonusu değildir. Çünkü finaller başlayacak bunu dikkate almamız gerekir çok çok çok önemli mazereti olmayan arkadaşlarımız lütfen toplantıya katılsın önemlidir)
 
Toplantıya gelirken yanınızda bize teslim etmek üzere;
 
1.Staj kabul yazıları (letter of intent)
2. Learning agreement
3.Sigorta poliçesi
4. kimlik fotokopisi
5. pasaport fotokopisi
 
Getiriniz.
 
15 mayıs ta görüşmek üzere.
 
(Not: Toplantı sonrası pide ve içecek ikramlarımız olacaktır.)