2018 /2019 AKADEMİK YILI İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİM LİSTESİ HK.
2018 /2019 AKADEMİK YILI İÇİN ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİM LİSTESİ
2018/2019 Akademik Yılı İçin Erasmus+ Öğrenim Hareketliliği Asil Öğrenciler Yerleştirme Listesi
 
Not: Listede yer alan asil ve yedek öğrenci sayısı bir önceki akademik yılın verileri baz alınarak tespit edilmiş olup 2018/2019 akademik yılı için gelecek hibe miktarına göre bu sayılarda değişiklik oluşabilecektir. 
 
Bir öğrencinin listede ASİL olarak belirlenmiş olması kesinlikle Erasmus Öğrenim Hareketliliğine katılacaktır anlamını taşımamaktadır. Bazı bölümlerde özellikle son sınıf öğrencileri için bitirme tezi, bitirme projesi gibi durumlar olduğundan ders eşleştirmelerinde sorun yaşanmakta ve dolayısıyla Erasmus’a katılım mümkün olmamaktadır. Bu gibi durumda olan öğrencilerimiz varsa bölümleri ile irtibata geçmeleri ve eğer Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine katılamayacaklarsa en kısa zamanda bir dilekçe ile ofisimize feragat bildirmeleri gerekmektedir

ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ YERLEŞTİRME LİSTESİDİR 2018/2019 İÇİN TIKLAYINIZ

ERASMUS+ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ ÖĞRENCİ SEÇİM LİSTESİDİR 2018/2019 İÇİN TIKLAYINIZ




Nisan ayının ilk haftası içerisinde Erasmus+ Öğrenim Hareketliliğine katılacaklar için Evrak Hazırlama ve Dikkat Edilmesi Gereken Konular hususunda bir bilgilendirme toplantısı yapılması planlanmaktadır. Toplantı yeri ve zamanı için duyurularımızın takip edilmesini tavsiye ederiz.