SASAK Konsorsiyum Staj Hareketliliği Kesinleştirilmiş Sonuçlar (İslami İlimler Fakültesi - 2022)
2021-2022 Erasmus+ SASAK Konsorsiyum Staj (2021-1-TR01-KA131-HED-7) Hareketliliğine İslami İlimler Fakültesinden yapılan başvurular Karabük Üniversitesi Değişim Programları Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiş olup kesinleştirilmiş sonuçlara aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilir.

Başvurusu GEÇERLİ olan öğrenci listesi için buraya tıklayınız.

Bu duyuru resmi bir bildirim olup başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilere ayrıca bir bilgilendirme e-postası atılacaktır. Başvurusu GEÇERSİZ olan öğrencilere ise bilgilendirme yapılmayacaktır. Başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilerin hareketlilikten faydalanabilmeleri için buraya tıklayarak ulaşacakları iş akışındaki süreçleri eksiksiz takip etmeleri gerekmektedir.

Asil listede bulunup kabul mektubunu henüz göndermemiş adayların 1 Eylül 2022 Pazartesi gününe kadar kabul mektuplarını koordinatörlüğümüze göndermeleri gerekmektedir. Göndermemeleri durumunda 2 Ağustos Salı günü yedek listenin en sonuna düşeceklerdir.

E-postalar hasankcky@karabuk.edu.tr adresine gönderilecektir.
For English: muhammetocel@karabuk.edu.tr

Süreçler hakkında detaylı bilgi için yakın zamanda online bir bilgilendirme toplantısı planlanmaktadır. Bilgilendirme toplantısına katılım için gerekli bilgiler başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilecektir.
Hibelendirilecek staj süresi iki aydır (60 gün).