Erasmus+ Staj Hareketliliği & Gazi Konsorsiyum Staj Hareketliliği Kesinleştirilmiş Sonuçları (2020-2021)
2020-2021 Erasmus+ Staj Hareketliliği (2020-1-TR01-KA103-084108) ve Gazi Üniversitesi Konsorsiyum Staj Hareketliliğine (2020-1-TR01-KA103-081266) yapılan başvurular Karabük Üniversitesi Değişim Programları Değerlendirme Komisyonu tarafından değerlendirilmiş olup kesinleştirilmiş sonuçlara aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşılabilir.

Başvurusu GEÇERLİ olan öğrenci listesi için buraya tıklayınız.

Başvurusu GEÇERSİZ olan öğrenci listesi için buraya tıklayınız.

Bu duyuru resmi bir bildirim olup başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilere ayrıca bir bilgilendirme e-postası atılacaktır. Başvurusu GEÇERSİZ olan öğrencilere ise bilgilendirme yapılmayacaktır. Başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilerin hareketlilikten faydalanabilmeleri için buraya tıklayarak ulaşacakları iş akışındaki süreçleri eksiksiz takip etmeleri gerekmektedir.



Bugünden itibaren proje süresinin tamamlanmasından üç ay öncesine kadar geçerli bir kabul belgesini e-posta yoluyla tarafımıza ileten öğrenciler, hibe durumuna ve e-posta gönderme önceliklerine göre ASİL listeye geçecek ve hareketlilikten HİBELİ olarak faydalanmaya hak kazanacaktır. E-postalar erasmus@karabuk.edu.tr adresine atılacak olup bilgi (cc) kısmına mekuloglu@karabuk.edu.tr ve hasankcky@karabuk.edu.tr e-posta adresleri de eklenmelidir.

Sonuç listesinde isminin karşısında hibe verecek kurum olarak GAZİ yazan öğrenciler bütün iş ve işlemleri gazikonsorsiyum@gmail.com üzerinden yürütecektir.

Hibe verecek kurumu GAZİ veya KARABÜK olan bütün öğrencilerin ilgili belgelerini erasmus.karabuk.edu.tr sistemine eksiksiz yüklemeleri gerekmektedir. Belgeler ödeme için gerekli olup yüklenmemesi durumunda hibe ödemesi yapılmayacaktır.

Süreçler hakkında detaylı bilgi için yakın zamanda online bir bilgilendirme toplantısı yapılması planlanmaktadır. Bilgilendirme toplantısına katılım için gerekli bilgiler başvurusu GEÇERLİ olan öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilecektir.