2020/2021 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI BAŞVURULARI HAKKINDA
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
BAŞVURULARI


BAŞVURU TARİHLERİ
Yükseköğretim Kurulunun belirtmiş olduğu takvim dikkate alınarak Üniversitemizde Farabi Değişim Programı Başvuruları;

2 MART 2020 – 15 MART 2020

BAŞVURU YERLERİ
Başvurular Rektörlük C Blok 3.Kat Farabi Ofisine elden teslim ile alınacaktır.


BAŞVURU ŞARTLARI
Farabi Değişim Programından daha önce yararlanmamış ya da başvurusu kabul edilip feragat etmemiş olmak
Ön lisans ve Lisans öğrencileri hazırlık sınıflarında iken ve / ve ya en az 2.00/4.00 not ortalamasına sahip olmadan, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri hazırlık ve bilimsel hazırlık ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl ve / veya 2.50/4.00 not ortalamasına sahip olmadan başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU BELGELERİ
 http://erasmus.karabuk.edu.tr adresinde online başvuru yapıp transkriptinizi ve öğrenci belgenizi PDF formatında sisteme yükleyiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra sistemin onay verdiği Aday Öğrenci Başvuru Formu (2 ad.) ve SGK Tescil Kaydı Belgesiyle (E-Devlet şifreniz ile www.turkiye.gov.tr adresinden 4A Hizmet Dökümü Belgesi) birlikte transkript, öğrenci belgesi, nüfus cüzdanı fotokobisini ve yabancı dilde eğitim görenlerin dil belgesini 2'şer nüsha olarak Farabi Ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.
Online Başvurular 15 Mart Pazar Günü Saat 23:59'a kadar devam edecektir. Evrak teslimi 16 Mart Pazartesi mesai bitimine kadar yapmanız gerekmektedir.

Başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlara ulaşmak için TIKLAYINIZ  2020/2021 Akademik Yılı Kontenjanlarına ulışmak için TIKLAYINIZ. 2020/2021 Akademik Yılı YÖK Kriterleri için TIKLAYINIZ 

DETAYLI BİLGİ İÇİN FARABİ OFİSİ İLE İRTİBATA GEÇİNİZ


DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!​DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!​DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!
TERCİH EDECEĞİNİZ KURUM ONLİNE BAŞVURU ALIYOR İSE BAŞVURUNUZU KARŞI KURUMADA DA YAPIP ÇIKTISINI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ OFİSİNE TESLİM EDECEĞİNİZ EVRAKLARA EKLEMELİSİNİZ.

 
Farabi Değişim Programı Başvuru sonuçları ileri bir tarihte tarihleri arasında KBÜ Farabi Web Sayfamız DUYURULAR bölümünde açıklanacaktır.