2018/2019 Akademik Yılı Başvuruları Hk.
FARABİ DEĞİŞİM PROGRAMI
BAŞVURULARI


BAŞVURU TARİHLERİ
Yükseköğretim Kurulunun belirtmiş olduğu takvim dikkate alınarak Üniversitemizde Farabi Değişim Programı Başvuruları;

1 MART 2018 – 15 MART 2018

BAŞVURU YERLERİ
Başvurular Rektörlük C Blok 3.Kat Farabi Ofisine elden teslim ile alınacaktır.


BAŞVURU ŞARTLARI
Farabi Değişim Programından daha önce yararlanmamış ya da başvurusu kabul edilip feragat etmemiş olmak
Ön lisans ve Lisans öğrencileri hazırlık sınıflarında iken ve / ve ya en az 2.00/4.00 not ortalamasına sahip olmadan, Yüksek Lisans ve Doktora öğrencileri hazırlık ve bilimsel hazırlık ile esas eğitime başladıkları ilk yarıyıl ve / veya 2.50/4.00 not ortalamasına sahip olmadan başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU BELGELERİ
 
http://erasmus.karabuk.edu.tr adresinde online başvuru yapıp transkriptinizi ve öğrenci belgenizi PDF formatında sisteme yükleyiniz. Başvurunuzu tamamladıktan sonra sitemin onay verdiği Aday Öğrenci Başvuru Formu ve Çalışma ve Bildirim Dilekçesiyle birlikte transkript, öğrenci belgesi ve nüfus cüzdanı fotokobisini 2'şer nüsha olarakFarabi Ofisine teslim etmeniz gerekmektedir.
Online Başvurular 15 Mart Perşembe Günü Saat 23:59'a kadar devam edecektir. Evrak teslimi 16 Mart Cuma mesai bitimine kadar yapmanız gerekmektedir.

Başvuruda dikkat edilmesi gereken hususlara ulaşmak için TIKLAYINIZ. 2018/2019 Akademik Yılı Kontenjanlarına ulışmak için TIKLAYINIZ. 2018/2019 Akademik Yılı YÖK Kriterleri için TIKLAYINIZ 

DETAYLI BİLGİ İÇİN FARABİ OFİSİ İLE İRTİBATA GEÇİNİZ


DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!​DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!​DİKKAT!!!DİKKAT!!!DİKKAT!!!
TERCİH EDECEĞİNİZ KURUM ONLİNE BAŞVURU ALIYOR İSE BAŞVURUNUZU KARŞI KURUMADA DA YAPIP ÇIKTISINI KARABÜK ÜNİVERSİTESİ FARABİ OFİSİNE TESLİM EDECEĞİNİZ EVRAKLARA EKLEMELİSİNİZ