2016/2017 Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları Hk.
2016/2017 Erasmus+ Personel Hareketliliği Sonuçları aşağıdaki listelerde yer almaktadır. Yedek listede yer alan Akademik ve/ve ya İdari Personel, asil listede yer alan Akademik ve/ve ya İdari Personelin feragat etmesi durumunda bilgilendirilecektir. 

Ders Verme Hareketliliğinden Asil olarak değerlerdirilen Akademik Personelin mevcut anlaşmalarımızdan Kurum Tercihi yaparak gitmek istedikleri üniversitelerin ilgili kontak kişi bilgilerine ulaşmak için Koordinatörlüğümüz Personeli Şef Neslihan KİBAR ÖNDER ( Dahili No: 2254 ) ile iletişime geçmeli ve Karşı Kurumlardan davet yazılarını aldıktan sonra Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğü WEB sayfası Belgeler Linkinden ulaşabilecekleri STAFF MOBILITY FOR TEACHING MOBILITY AGREEMENT formunun doldurulması için Karşı Kurumla olan yazışmaları kendileri yapmalıdırlar.

Eğitim Alma Hareketliliğinden Asil olarak değerlendirilen Akademik ve/ ve ya İdari Personelin gicekleri kurum için Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Öğr. Gör. Oya ÖNALAN ile görüşmelere gerekmektedir.

Ders Verme TIKLAYINIZ
Eğitim Alma TIKLAYINIZ